بعد چهار قاشق غذاخوری نوشابه را اضافه کنید و مخلوط کنید. به عنوان مثال می توان میوه ها، آب میوه، ادویه جات، دارو ها، دانه های قهوه، گوشت، پنیر، سرکه و غیره را نام برد. این اسانس در تولید انواع محصولات خوراکی مانند کیک و کلوچه و نوشیدنی ها و غیره مصرف می شود. بیشتر اسانس های ضروری چندین سال طول می کشد کسانی که از غلات مرکبات استخراج شده عموما عمر مفید 2 سال را دارند. متخصصان موتیف قصد دارند در ارائه مواد غذایی لازم برای تولید جایگزین گوشت و فرآوردههای حیوانی، از زیستفناوری و تخمیر استفاده کنند. با فرمول غنی ساخته شده ار آنتی اکسیدان و تقویت کننده های مانند سلولهای بنیادی گل،روغن بادام شیرین،پروتئین کراتین،و عصاره های گیاهی ناخن و گوشت کناره ناخن را سالم و زنده نگه می دارد طرز استفاده: به طور مستقیم روی گوشت کنار ناخنهایتان ماساژ دهید برای از بین بردن پوست های مرده ته ناخن روی ناخن و گوشتهای کنار ناخنتان را ماساژ دهید گوشتهای کنار ناخنتان را به کمک یک چوب به کنار بزنید بعد از استفاده دستهایتان را با آب و صابون بشویید. هر دو مایع ظرفشویی و مایع دستشویی از نظر ظاهر یک کاربرد رادارند اما همانطور که از نام مایع ظرفشویی مشخص گردیده، این مایع برای شستوشوی ظروف بکار میرود، به این دلیل که بر روی ظروف امکان باقی ماندن ذرات ریز غذا وجود دارد که به راحتی تمیز نمیشود به همین علت قدرت تمیزکنندگی مایع ظرفشویی به مراتب بالاتر است. 

کمترین افت وزنی (2/19 درصد)، تخلخل (5/19 درصد) و بیشترین مقدار دانسیته (5/0 گرم بر سانتیمتر مکعب)، تیرگی رنگ پوسته و بافت کیک (بهترتیب 47/32 و 64/35) مربوط به سطح جایگزینی 100 درصد بود. درصد روغن به روش سوکسله اندازه­گیری شد. به منظور تعیین ترکیب اسیدهای چرب، اندیس اسیدی، اندیس پراکسید، اندیس توتوکس، اندیس آنیزیدین و میزان مقاومت اکسیداتیو، روغن دانه­ها به روش سرد توسط حلال n- هگزان استخراج شد. چرا اینکار مهمه؟ براساس درخواست های شما مرکز بافت و طعم، فرمول و روش های تولید را آماده میکنه. از همین رو در فرمول مایع دستشویی از گلیسرین و… ابتدا باید بدانید که https://irchem.ir/formulation/fcosmetic/  فرمولاسیون مایع دستشویی تنوع بسیاری دارد. شیره توت میزان شیرینی کمتری نسبت به شکر دارد و حاوی ترکیبات فنلی و آنتیاکسیدانی مفیدی است.در این تحقیق در فرمولاسیون شیرکاکائوی کمچرب، شیره توت به میزان برابر شکر مصرفی (9 درصد) و صمغ کتیرا و صمغ دانه ریحان (به ترتیب به میزان 0.3 درصد و 0.5 درصد وزنی/وزنی) به تنهایی و به صورت توأم 0.4 درصد از هر یک از صمغها (وزنی/وزنی)، به جای هیدروکلوئیدهای تجاری استفاده شد. نتایج ارزیابی حسی نشان داد استفاده از صمغ کتیرا و صمغ دانه ریحان به ترتیب در غلظتهای 0.3 و 0.5 درصد، تفاوت معنیداری روی تمامی ویژگیهای حسی تیمارها، در مقایسه با نمونه شاهد، ایجاد نمی­کند.